Tuesday, July 14, 2009

I need sleep!!

Penatnya lately, i slept around 3 hours aje every night..... dah seminggu macam ni and now dalam proses mengqada' tidur..... hehe


1. Anastassia and her friend taking pictures with Dato' Saifuddin Abdullah, Timbalan Menteri Pengajian Tinggi who was proud of their capabilities in emceeing in English at the tender age of 13 in the Closing Ceremony of the Debate MRSM SeMalaysia 2009 which was held early July 2009. Dato' even complimented the 2 girls in the news on TV when he was interviewed by reporters.






2. Badan Wakil Pelajar (BWP) bersama pelajar-pelajar MRSM di tempat Anastassia belajar membaca ikrar untuk belajar bersungguh-sungguh, meninggalkan perbuatan-perbuatan tidak baik untuk menggenggam SPM 91A 2010 dan PMR 8A 2011 di dalam Program Gerak Gemilang MRSM.




Alyssa is most right



Anastassia and other students were asked to stand up before upacara membaca ikrar. Anastassia wearing blazer, most right.



3. In the Taekwondo Competition last week, Pu3 got bronze medal. Kesian, she had to fight a bigger girl who holds a Red 2 Belt! (that girl eventually won the gold) Memang Pu3 kena belasah. All of us, including Pu3 tak sanggup tengok the video.... oo poor girl..... Nak jatuh jantung Helena tengok badan kecil itu di tendang sehingga terduduk ke lantai beberapa kali.... But it was a great fight. Sebab apa tau, sebab Pu3 fought her hardest, didnt even once mengundur, she attacked nonstop, she attacked and dia kejar budak tu.... mmg garang Pu3 in court. That girl had to work hard to win. Everyone cheered for Pu3 for her garangness and determination. Tak padan dengan keciknya. She was not so lucky as she was the lightest in a heavier group.


Last year she won gold, tahun ni bronze and first time dia merasa kena belasah macam tu.... alahai..... cayang anak mama..... (after the fight, belanja her makan kat Delifrance.... hehe... she wanted Spagetti AND lasagna)


Pu3 smiling although I know badan dia still sakit-sakit from the fight



I am now looking forward to meet up with old friends, there's gonna be a mini reunion this weekend and I' sure its gonna be a blast! Yeay!

:D

15 comments:

jorazak said...

helena
kesian putri...apahal jauh sangat beza besarnya budak yg dapat gold dengan yg lain. kena pulak dah ada merah 2. tak aci...

sya said...

Kalau sya tak sanggup nak tenguk.. sedang si Amiza masuk silat tu sya tak penah nak tenguk

zarin said...

Good job Putri..Congrats!
I still remember myself kat taekwondo lesson 15 yrs ago. sampai yellow belt je coz takut kena belasah masa fight. Pastu terus tak continue lesson tu

Zabs said...

Salam...tidurlah wahai permaisuriii....

silversarina said...

Tahniah buat Anastasia dan syabas buat Putri yang punya semangat kental, pantang kalah sebelum cuba habis-habisan.

Kalau akak memang cepat2 tutup mata takut tengok orang lawan2 ni :)

Mama Rock said...

helena, tak kira la mini ke grand ke, as long as dapat bergather with old frens, boleh roboh resturant tu dengar gelak ketawa! have fun!

ps - we just had ours on 4th of july. haa...nasib baik tak roboh kelab tu!

Dad of 4+1 said...

I batch 81-85..Who's your cousin? I from Sikamat lah

rizza said...

lama nye kak helena "sleep" ni... bz yek...

cikdinz said...

mrsm mana ni?

NBK466 said...

Anas tuh MRSM mana and is it WTF or ITF? Sume nie cam familar bagiku berpuluh tahun dahulu..hu..hu..hu..

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

disa said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

木村拓哉kimura said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

job said...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色