Thursday, January 31, 2008

When time is scarce

I was super busy the for the last few weeks.

Arranging new school transportation for the kids, because the previous one nak start berniaga pasar malam. Ha, padanla muka, hantar lagi kat sekolah jauh-jauh.

Mia continued her Taekwondo lessons at the centre, and ferrying her to and back to college in F1 manner is also leaving me out of breathe.... However, Grading will be this weekend.... so lega sikit la nanti.

Anastassia with her tuitions, yang paling tak larat Smart Reader Puteri and Zafry, cant complaint much as I was the one who insisted nak hantar to a good centre, although its far from our house.

I feel sorry for Anastassia, she has so much to do with so little time. Being a senior prefect, banyak tanggungjawab dia. She also insisted to go for her Taekwondo grading, homeworks are a loadful, she's also busy with tomorrow's Sports Day, which she is House Captain, kena training lumba lari, lepas tu kena buat persembahan Taekwondo. Next Monday, masuk debate competition, then she's also in Choral Speaking. Bowling pun next week....... (i plan to suggest to her to drop bowling this year)

Adoi, the first 2 months of the year is always like this.

I also feel sorry for Puteri, she insisted that she wants tuition. (hmmm...) dah dia nak blajar, layan ajela, lagipun tempat tuition tu somewhere belakang rumah. However, kesian jugak sebab dia kena forgo her afternoon naps....... But since she was the one yg eager for tuition, dia memang berkobar2la.

Zaryff pulak, having a great time at school. His teacher is not strict, so lepakla dia. Helena la yg pening kena monitor lebih, I've come across several homeworks not done..... mmm.

Remember I mentioned that I have a short term target for Mia and Anastassia? Well, Anastassia punya still on. But Mia punya, I just had to let it go. Tak logic pun since she's in boarding school. Actually I was hoping that she can join her Taekwondo Team for Japan this May.... but for her to do that, she has to train at the centre for 3 hours every Monday, Thursday and Saturday. And obviously that is not possible. I've accepted the fact that, masuk boarding school means she has to forgo Taekwondo at the centre, esp since even at college pun dia tak pilih Taekwondo as her Kelab Beruniform. (Taekwondo at centre and Taekwondo at college are under different Clubs)

Oh one more....... Puteri dah pakai specs!!!! Arghhh..... And Zaryff will follow suit in a few days time.......... Frust Helena...... huhu.....


Gotta go.....

17 comments:

zino said...

masa anak anak belajar ni mak bapak memang sibuk di buat nya..

Kak Lady said...

Kak lady yang tinggal 2 orang je sekolah ni pun sibuk...Inikan pulak Helena yang 4 orang bersekolah.

Anak kak lady 2 pakai spec...2 tak pakai...

WANSHANA said...

Ha-ah Helena. Like zino said - anak-anak yang belajar, mak bapak yang sibuk sangat (or rather, MAK yang sibuk beriya!) Sebabnya, mak bapak over-kiasu, kan?! I pun suffer from the same, so, don't worry. You're not alone :)

Jangan lupa take supplements. Kalau tak, memang you'd feel very tired easily with all the running arounds that you have to do.

ms hart said...

helena, baca your entry pun dah tercungap-cungap dah ni!! he he

cikdinz said...

kesian bebudak tu. mama dia jgn lah paksa sgt yeik....

U.Lee said...

Hello Helena, I wonder at you, with 4 kids, or is it 5? Anyway, what with housework, looking after family, you find time to blog and go visiting.
Your time and territorial management 1st class tu!
Being a full time mother is one of the highest salaried jobs in any field, since the payment is pure love.
You have a nice day, Helena...oh ya, it took me an hour to find you in my blog...you disappeared off my radar after I kliked your name. Thanks for visiting, Keep well, Helena, Lee.

Helena said...

zino, Helena memang get involve dalam aktiviti2 anak2.... Itu yang lagi penat tu.... tapi hati puas sangat2 tau....

Helena said...

kak lady, sebenarnya yang buat extra penat sebab Helena hantar anak sekolah jauh.... penyakit cari sendiri.... hehe.

Zaryf tu, Helena kata macam rupa chicken little.... dengan specs nya.... hehe

Helena said...

wan shana, yup kiasu... tats me... eh tapikan ada orang yang lagi kiasu tau.... kita ni kira okay lagi.... hehe

Helena buat ni pun untuk anak2. They will be the one who would benefit.....

Yela, dah lama tak makan supplements.... kena start beli balik ni....

Helena said...

mrs hart.... jan and feb is always like this EVERY year. Sebab that is when sekolah buat Hari Sukan, competitions bermula....

Cuma tahun ni penat lebih sikit sebab hal transport. Tu yg pening lebih tu.... alhamdullillah dah selesai dah....

Helena said...

cik dinz.... eh mama dia tak paksa tau. Tapi buat homework mmg mama dia paksa.... hehe

Dia orang pun seronok sebenarnya, walaupun kadang2 penat. They know they get rewarded in the end....

Helena said...

Uncle Lee, hehe you're making me so shy la... My house is actually in a mess. Not much time to do housework. Have been eating out for the last few days. *hide*

I vow to do something about it this CNY hols...hehe .... Hey uncle Lee, Happy New Year to you!

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

disa said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Miss jane said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

job said...

亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區