Monday, January 11, 2010

Cool Polo Tshirts!

Pada siapa yang minat polo tshirts.... yang ada nombor2 tu ke, etc, ada lots to choose from, banyak colors, banyak designs and logos available. You can customize it, you can personalize it.


You can either buy, or be part of our biz team. Memang lebat income dia.
 



Yesterday ada one family of 6 order. Dia nak semua color hijau, tapi hijau yg lain2.... cool sangat. Another family of 4 pun order color red different shades. And i pulak tengah tunggu our family punya color theme.... blue.... yeay.




Those interested, check it out at Pick-a-Tee www.pick-a-tee2010.blogspot.com


Do let me know what you think!

12 comments:

zarin said...
This comment has been removed by the author.
jorazak said...

helena
hi, hi, fb sudah jadi star-A punya port, blog sudah jadi polo punya port. why not build your own website. a bit static but easy to maintain. just add upload new things. then, fb & blog boleh jadi iklan punya platform...

tireless mom said...

Betul betul cool! Post the teeshirt pics later when they are ready k.

somuffins said...

Hi Helena, how r you n how's your father?? Thanks for dropping by..

Helena said...

jo.... i dah jawab, kan.... :D

Helena said...

tireless.... ok will do. One of the tshirts yg dah siap and i sempat ambik gambar is the orange one yg i dah paste tu.

Helena said...

so muffins. hi there. apa kabar.

i ok, enjoying life as a home maker. Kejap lagi nak buat brownies. :D

My dad is resting at home. Not as energetic as before but doing well. thx for asking dear.

Helena said...

so muffins. hi there. apa kabar.

i ok, enjoying life as a home maker. Kejap lagi nak buat brownies. :D

My dad is resting at home. Not as energetic as before but doing well. thx for asking dear.

silversarina said...

salam,

wah, bisnez t-shirt, cool !

ada contoh yang dah siap tak ?

MAMAMIA said...

Tak lama lagi, adalah keluar dalam paper cerita U.. usahawanita (adake word ni?) internet berjaya...

Helena said...

silversarina.... ada in my new post. Nanti i update the pickatee2010 blog and let you know yer. Kat situ lagi byk gambar tshirt dah siap.

Helena said...

mamamia.... i buat small scale aje.... yang tshirt ni, hubby yang buat and i dok nyibuk la since i'm no longer working.... hehe