Tuesday, June 28, 2011

My 3 dara pingitan.

My 3 girls would be sitting for major exams this year - Mia SPM, Anastassia PMR and Pu3 UPSR.. I dah start tension ni... esp knowing that in August would be their Trials (SPM and PMR) and Mia is still busy with her orchestra. This Sunday would be the Finale competition. Then dengar cerita lepas tu ada recording for RTM again.... huhu i hope tak jadik la.... Anastassia pulak will miss 2 weeks of class in July due to her debate. Ada 2 competitions back-to-back. I dah tak boleh tidur malam pikir benda2 ni.... aduhaiiiiii......


Pu3 pun ada Petronas choral speaking competition this Thursday but since dia depan mata I... i tak risau sangat la....




mmmm semoga Allah permudahkan segalanya untuk mereka.... Amin.

10 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak...waa lama tak nmapk ehehhe..

tadi kak helena taip sara. sara? sape sara kak? huhuh mia sara kah? ngeee

tapi mmmg risau gak eh if depa duk sibuk ngan benda2 tu..tapi takpe kot..anak2 akak kan bijak2..sure depa leh bahagi2 masa..:-)

Helena said...

rose.... haha.....bahan fb, mcm ni la....

oppsss tersebut pulak nama manja dia hehe....

eh risau tau rose sebab trials is so so near.... n i tau they still need to work on their weaknesses.... sabar ajela....

somuffins said...

Helena
Semoga dipermudahkan anak2 you belajar dan berjaya dgn cemerlang.

I pun dubdab dubdab juga nih.. anak nak tunggu result serupa rasa mcm anak nak ambik exam. *sigh*

Somuffins/CikSom

Runiza said...

Salam Helena :)
I love reading your blog! Tapi dah lama you tak bersiaran kan? :)
Gud lak to the girls!! InsyaAllah, they'll get a very cemerlang result! :)

Helena said...

hi somuffins!! Thanks for the kind words.... insyaAllah anak you dapat keputusan yg cemerlang... btw anak you ambik exam apa yer?

Helena said...

Salam perkenalan Rusniza!! alahai terharunya i you kata you suka my blog.... haah.... me a bit lembab la lately... m more at fb sebenarnya...

Tapi your statement bagi semangat la kat I nak rajin2 lagi.... hehe. Btw thanks jugak, i mmg tengah celaru fikiran pikir hal2 exam ni....

suria said...

Hi Helena

I pun ada SPM and PMR.Yang SPM kat MRSM pun tengah sibuk dengan debate dia.Yang kat rumah pmr...rasanya nak aje i kunci dia dalam bilik.

NAsib baik tak ada upsr...next year.

Tapi kan i still tidur nyenyak...bila kepala letak di bantal...i lupakan semuanya.

Helena said...

Suria! Longtime no see!! oh kena blajar mcm you la ... i ni mmg fenin pikir. Eh anak u kat which mrsm?

Good luck to your kids for the upcoming trials...

suria said...

Anak i no 1 kat mrsm merbuk kedah.

pendekarmontel said...

wow...kat mana tu...