Wednesday, July 06, 2011

Pita daging Kebab Malinja

I sekarang memang tengah kemaruk makan Pita daging brand Malinja ni... Its so so so so so delicious..... adoi, kalau ikut hati, sekali makan memang nak 2 sekali gus haha. Pita daging yg sedap sangat2..... daging dia lembut sangat and rasa daging dia awesome sesangat.... I selalu beli kat Pasar Malam on Tuesdays and Fridays at my house. Memang pantang i tengok gerai color bright yellow tu...Tapi tadi on the way from sending Pu3 to school (ada performance at hotel), I saw ada lagi satu location whereby ada gerai baru bukak... yeay.... i terus bought 1.... and terus ngap..... huhu.... heavenly babe :P

Hubby and anak2 pun suka bila they all try..... so now if nak beli kena beli utk satu family....hehe




Macam ni la gerai dia... tapi gambar yg ni i ambik kat internet jer..


Makan pita rasanya tak kacau my diet kut.... :P  Kan?

3 comments:

azween kamaruzaman said...

hey elena! your blog is interesting :D . btw , selamat berkenalan :)

Anonymous said...

hey helena! your log is interesting :) . like to read it ! haha. and selamat bekenalan :D

Helena said...

thanks dear, am a bit embarassed sbb dah lama tak update blog..