Wednesday, October 08, 2008

Anastassia's Graduation Day 2008

Just came back from Anastassia's Graduation Day.




Her name as the Head Girl for 2008 was also engraved on the board. Tapi sayang, ejaannya salah. Nama Head Girl last year pun ejaannya salah. Ish..........

To me this year budak2 standard 6 kurang meriah compared from the previous years. No hari Usahawan this year. And no school magazine this year. After years of having their own school magazine, tengok2 tahun ni tak ada school magazine. Such a disappointment! Tak ada kenangan tahun akhir di sekolah rendah.


Entahlah...... patutnya dah jadi cluster school, the school improves for the better, not the other way round......



4 comments:

jorazak said...

helena
apasal selalu pihak sekolah salah tulis nama. padahal semua nama pelajar ada dalam database diorg. itu belum pelajar biasa, nama ketua murid pun tak tau. hi, hi, sekolah zaman sekarang...

jimi said...

tahniah lah akak helena cipta sejarah tu.

Helena said...

entahla... mula2 bila my girl told me.... Helena takdela marah.... (nama Anastassia ni mmg complicated sikit..... hehe)

Tapi bila I went to see.... and tgk last yr punya Head Prefect pun salah eja nama..... alahai.... come on la.... dah la sekolah cluster.... menang anugerah cemerlang..... siap sekolah2 lain dok benchmark..... sekolah harapan jabatan..... benda simple macam ni pun tak boleh buat....

Helena said...

Thx jimi....

cipta sejarah?.... oo sebab engrave nama tu yer.... mmm yer la .... rezeki dia.... Helena mmg harap dia show more of her leadership qualities bila masuk secondary nanti....