Tuesday, September 09, 2008

BEST OF LUCK TO ALL UPSR 2008 CANDIDATES!

Its 10:49am. Paper Pemahaman dah lepas. Now Penulisan. Then Maths Paper 2.

Anastassia is now sitting for her UPSR paper. Helena doakan agar anak kedua Helena ini dapat menjawab soalan peperiksaan dengan tenang.

I'm a bit worried as she said she sits near to 2 fans. Takut dia sejuk. Anak Helena sorang ni memang tak tahan sejuk. Helena doakan cuaca panas dan tak hujan langsung these 3 days. Helena nak dia selesa jawab soalan.

I've been on leave since yesterday. Nak kasi support. I also informed my carpool pals that I would be sending the kids to school these 3 days. Today hubby tak dapat hantar as he has to travel outstation. So Helena hantar sorang. InsyaAllah esok and Khamis, both Helena and hubby will send the kids to school. Tunggu kat sekolah sampai the exam start at 8:10am.

Good Luck Anastassia..... Good Luck juga pada anak2 rakan2 blogger yang juga menduduki UPSR tahun ini. Semoga mereka beroleh kejayaan. Usaha dan penat lelah selama 6 tahun hampir ke penghujungnya sebelum membuka lembaran baru di sekolah menengah.

Anastassia..... Do your best, okay dear........ I'm always here for you......

24 comments:

rose said...

InsyaAllah..semuanya akan beroleh kejayaan dgn berkat usaha helena n anak2...
good luck...:-)

aNIe said...

Semoga dengan segala yang telah Helena lakukan...Anastassia akan berjaya dengan cemerlang...

Good Luck to all UPSR Candidates...

wanshana said...

All the best to Anasstasia.

Don't worry too much. Insya Allah she'll be fine.

My do'a for her success.

Take care, Helena.

IBU KUMBANG said...

Good luck anatasia and mama also!

somuffins said...

Insyaallah berjaya. Helena, dont worry too much, I'm confident your dara will make it dgn warna2 yg berterbangan.. Salam

Helena said...

thx Rose... hari ni cabarannya lebih sikit..... sebab Anastassia paling lemah dalam Pemahaman....

Helena said...

anie.... (nama baru nampak....)

Ye... semoga anak2 ini berjaya dengan cemerlang..... Helena tak sabar nak tunggu 1pm khamis ni.... nak suruh Anastassia be a kid again....

Kesian dia.... Helena sendiri yang penat tengok dia buat homeworknya yang melambak tu...

Helena said...

thx wan shana,

I look forward to having a life again.... hehe. And Anastassia to enjoy her teenage life again....

I think I'll scream if i see her do any school h-o-m-e-w-o-r-k again.... for this year ajela hehe....

Helena said...

thx ibu kumbang....

tak lama lagi i have to fight for the computer la..... hehe....

Helena said...

somuffins.... thx dear.... i hope so too..... harapan seorang ibu..... kan.......

But seriously.... i hope i have your confidence...... huhuhu

jorazak said...

helena
Dah berusaha, bertawakkallah pula. Insya Allah dia akan berjaya.

NBK466 said...

Smoga berjaya gak buat anakanda Helena...

cikdinz said...

mama dia risau giler lah ni.
insyallah, semoga berjaya...

Madam Tai Tai said...

Good luck and all the best Anastassia! I'm sure you will do very well.

Ajzie said...

Good Luck to Anastassia. Moga berjaya dengan cemerlang..

MAMAMIA said...

InsyaAllah, all the hard work will pay off.

Lepas ni, boleh raya sakan lah...

Helena said...

jorazak..... yela.... now hanya bertawakal aje....

Thanks for the support.

Helena said...

nbk.... thx..... semoga berjaya..... insyaAllah.....

Helena said...

cik dinz..... memang risau giler..... sigh.....

Helena said...

thanks madam...... appreciate the support

Helena said...

mamamia...... nak celebrate takyah tunggu raya..... hehe..... cant wait for 1pm today....

Helena said...

ajzie..... thx for the wish...... harap2 begitu la....

Fid said...

teringat zaman dolu2...

Helena said...

fid.... zaman dulu2? Hehe, i do remember that I went to tuition in std 5..... hehe.... Penilaian darjah 5.....

Tapi Helena rasa macam takde benda ajer...... hehe..... tak tension pun nak exam.......